Hiipivä Haamu tarvitsee apuasi! 

Juuri sinulla on mahdollisuus kokea Hiippari aidan toiselta puolen!

Hiipivän Haamun järjestää partiolippukunta Ilvesveikot, mutta ison kilpailun järjestelyihin tarvitaan monenmoista osaajaa. Kisatiimiin jäsenenä pääset kokemaan kisan aivan uudella tavalla! Ja kisaa tekemällä saa paljon vinkkejä seuraavien vuosien kisoissa menestymiseen...

Jos haluat mukaan tekemään Hiipparia, lähetä heti sähköpostia hiipiva.haamu@ilvesveikot.fi ja kerro mitä haluaisit tehdä!

Tarjolla olevat pestit:


Johtoryhmä

Ratamestari (1kpl)

Ratamestarin pesti on haastava mutta äärimmäisen palkitseva! Toimenkuvaasi kuuluu rastipaikkojen metsästäminen, sekä toimiminen linkkinä rastipäälliköiden ja rastipaikkojen välillä. 

Pienempiä tehtäviä

Rastipäälliköitä (7kpl)

Kaipaatko vaihtelua vuosittaiselta kisaamiselta? Haluatko voittaa palkinnoista kaikkein kirkkaimman? Rastipäällikkönä pääset vapauttamaan mielikuvituksesi ja rakentamaan mieleisesi kurkistusikkunan kisapäivän maailmaan! Perinteisesti rasteja on 5, minkä lisäksi vuosista riippuen on pidetty 1-2 piilorastia.

Näyttelijöitä!

Hiipivän Haamun ennakko- ja alkuvideot kaipaavat vuodesta toiseen innostuneita näyttelijöitä esittämään mielipuolisia rooleja.