Hiipivä Haamu tarvitsee apuasi! 

Juuri sinulla on mahdollisuus kokea Hiippari aidan toiselta puolen!

Hiipivän Haamun järjestää partiolippukunta Ilvesveikot, mutta ison kilpailun järjestelyihin tarvitaan monenmoista osaajaa. Kisatiimiin jäsenenä pääset kokemaan kisan aivan uudella tavalla! Ja kisaa tekemällä saa paljon vinkkejä seuraavien vuosien kisoissa menestymiseen...

Jos haluat mukaan tekemään Hiipparia, lähetä heti sähköpostia hiipiva.haamu@ilvesveikot.fi ja kerro mitä haluaisit tehdä!

Tarjolla olevat pestit:


Johtoryhmä

Juonipäällikkö (1kpl)

Oletko aina halunnut päästää valloilleen sisäisen dekkarikirjailijan? Vai oletko ollut aina yhtä kuistilla kisapäivänä että tänä vuonna haluat varmasti tietää juonesta kaiken? Mikäli kyllä, niin juonipäällikön pesti on juuri sinua varten! Juonipäällikön toimenkuvaan kuuluu kisan juonen kehittäminen sekä rastien ideointi. 

Ratamestari (1kpl)

Ratamestarin pesti on haastava mutta äärimmäisen palkitseva! Toimenkuvaasi kuuluu rastipaikkojen metsästäminen, sekä toimiminen linkkinä rastipäälliköiden ja rastipaikkojen välillä. 

Rastipäälliköiden päällikkö (1kpl)

Oletko jo johtanut joskus rastin? Kaipaatko pestiltäsi enemmän ohjaamista kuin johtamista? Rastipäälliköiden päällikkö on rastipäälliköiden tuki ja turva. "Rapäpä" huolehtii että rastien suunnittelu etenee aikataulussa ja kutsuu koolle kahden viikon välein rastipäälliköt koolle ideoimaan kisapäivää. 

Pienempiä tehtäviä

Rastipäälliköitä (7kpl)

Kaipaatko vaihtelua vuosittaiselta kisaamiselta? Haluatko voittaa palkinnoista kaikkein kirkkaimman? Rastipäällikkönä pääset vapauttamaan mielikuvituksesi ja rakentamaan mieleisesi kurkistusikkunan kisapäivän maailmaan! Perinteisesti rasteja on 5, minkä lisäksi vuosista riippuen on pidetty 1-2 piilorastia.

Ennakkotehtävätoimikunta (2+ henkilöä)

Tiedätkö kysymyksiä joihin ei kukaan tiedä vastauksia? Pidätkö arvoituksista? Mikäli kyllä, niin tervetuloa ennakkotehtävätoimikuntaan! Ennakkotehtävätoimikunta vastaa ennakkotehtävistä kokonaisuudessaan - pääset luomaan siis juuri mieleisesi tehtävät kisavartioille! Ei kuitenkaan huolta, johtoryhmä on tukenasi alusta loppuun saakka.

Näyttelijöitä!

Hiipivän Haamun ennakko- ja alkuvideot kaipaavat vuodesta toiseen innostuneita näyttelijöitä esittämään mielipuolisia rooleja.